Welkom bij de veldwinkel van Tuinderij De Veldhof

Aanbod losse verkoop (zonder abonnement)

Sporadisch mag je zonder abonnement komen oogsten op De Veldhof. Groenten, kruiden en fruit worden in principe geteeld voor de abonnementhouders. Is er sprake van een overschot,  dan mag je los komen oogsten. Het aanbod voor losse oogst vind je op deze pagina. Losse oogst reken je af in de online Veldwinkel. Is de Veldwinkel leeg, dan is er op dit moment helaas geen aanbod voor losse verkoop. Wil je verzekerd zijn van wekelijkse oogst? Dan kun je abonnementhouder van De Veldhof worden.

Spelregels losse verkoop (zonder abonnement)

🌿 In de online Veldwinkel kijk je of er losse oogst aangeboden wordt

🌿 Zo ja, dan ben je in die week van woensdag t/m zondag welkom om te komen oogsten. Op maanden en dinsdagen is de tuin gesloten

🌿 Je neemt zelf een krat of tas mee. Bij aankomst en vertrek sluit je de poort

🌿 Bij aankomst op de tuinderij lees je eerst de tuinregels en de oogstinstructies in de kast (aan de linker kant halverwege het terrein)

🌿 Heb je iets geoogst? Weeg het dan thuis en reken meteen af in de webwinkel. Groenten die per 100 of 250 gram afgerekend worden: je mag bij betaling het gewicht van jouw oogst naar beneden afronden.

Aanbod snijbloemen

In Ingrid’s bloementuin kun je zelf bloemen snijden en een boeket samenstellen. Je betaalt per stengel en kunt afrekenen in de Veldwinkel.


Alle 13 resultaten