Welkom bij de veldwinkel van Tuinderij De Veldhof

Aanbod losse verkoop woensdag 18 mei t/m zondag 22 mei

Zelf oogsten en afrekenen in de Veldwinkel met (optioneel) een QR code per product. De Veldwinkel is ingericht voor mensen die sporadisch willen komen oogsten en niet (meteen) een abonnement willen afsluiten.

Hoe werkt het? Heb je zin om spontaan groente, kruiden, fruit of bloemen te komen oogsten? Kijk dan eerst hier naar het aanbod.

Van woensdagen t/m zondagen ben je welkom om te komen oogsten. Op maandagen en dinsdagen is de tuin gesloten.

Gaarne zelf een krat of tas meenemen en bij aankomst en vertrek de poort sluiten.

Bij aankomst op de tuin lees je eerst de tuinregels en de oogstinstructies die je in de kast in de overkapping vindt (aan de linker kant halverwege het terrein). Heb je iets geoogst? Weeg het dan (op de tuin of thuis) en reken meteen af in de webwinkel. Groenten die per 100 of 250 gram afgerekend worden: je mag bij betaling het gewicht van jouw oogst naar beneden afronden. Wil je ter plekke afrekenen en/of de prijs van een product zien? Scan dan de QR code die je op de borden bij de groenten vindt. Plaats alle producten via de QR code in je winkelmand en reken direct af. 

Let op, de abonnementen hebben voorrang op het los oogsten. Staat er iets op het veld dat je niet terug kunt vinden in de webwinkel? Dan is het enkel bestemd voor de zelfoogsters met een abonnement. Alle voorwaarden voor de abonnementen en het los oogsten vind je hier.


Alle 10 resultaten