Welkom bij de veldwinkel van Tuinderij De Veldhof

 

Zelfoogsten en plantjesmarkt; aanbod woensdag 25 november t/m zondag 29 november 2020

Zelf oogsten en afrekenen in de Veldwinkel. De Veldwinkel is ingericht voor mensen die sporadisch willen komen oogsten en niet (meteen) een abonnement willen afsluiten.

Hoe werkt het? Heb je zin om spontaan groente, kruiden, fruit of bloemen te komen oogsten? Kijk dan eerst hier naar het aanbod. Van woensdagen t/m zondagen ben je welkom om te komen oogsten. Op maandagen en dinsdagen is de tuin gesloten. Gaarne zelf een krat of tas meenemen en bij aankomst en vertrek de poort sluiten.

Bij aankomst op de tuin lees je eerst de tuinregels en de oogstinstructies die je in de kast in de overkapping vindt (aan de linker kant halverwege het terrein). Heb je iets geoogst? Weeg het dan (op de tuin of thuis) en reken meteen af in de webwinkel. Groenten die per 100 of 250 gram afgerekend worden: je mag bij betaling het gewicht van jouw oogst naar beneden afronden.

Let op, de abonnementen hebben voorrang op het los oogsten. Staat er iets op het veld dat je niet terug kunt vinden in de webwinkel? Dan is het enkel bestemd voor de zelfoogsters met een abonnement. Alle voorwaarden voor de abonnementen en het los oogsten vind je hier.


Corona maatregelen
Bij het zelfoogsten houd ik dezelfde regels aan als de lokale supermarkt. Per 10 m2 mag ik één zelfoogster op de tuinderij ontvangen. Bij het oogsten en het in en uitlopen gaarne de gepaste afstand van minstens 1,5 meter aanhouden. Bij de overkapping vind je naast de instructies voor het zelfoogsten ook een desinfecteermiddel en papier op rol dat je kunt gebruiken om de messen en info bladen mee te ontsmetten (indien gewenst). Hartelijke groet, Valérie


Alle 17 resultaten