Woensdag 30 januari geen groentepakketten

Woensdag 30 januari geen pakketten

I.v.m. de winterse weersomstandigheden kunnen wij woensdag a.s., 30 januari helaas geen groentepakketten leveren en is de tuinderij gesloten. Komende dagen wordt er na regen opnieuw sneeuw en vorst verwacht. Daardoor verwachten wij een aantal groenten niet te kunnen oogsten. Ook zijn de wegen naar de tuinderij slecht begaanbaar. De oogst- en leverdag wordt daarom verschoven naar woensdag 6 februari. Daarna hopen we het oude winterschema weer op te pakken en op de volgende dagen te kunnen leveren: 13 februari, 27 februari en 13 maart. Vanaf 20 maart wordt er weer wekelijks geleverd. Excuses voor het ongemak en dank voor je begrip!


Update crowdfunding ‘Een Tuin voor de Toekomst’!

Twee weken geleden is de crowdfundings campagne ‘Een Tuin voor de Toekomst’ gelanceerd! Grotere en kleinere donaties zijn binnengekomen met een totaal bedrag van € 645,- waarvoor hartelijk dank! Ook zijn er al meerdere toezeggingen gedaan voor kleine leningen. Bedragen uit donaties en leningen zullen o.a. besteed worden aan een nieuwe omheining en een multifunctionele tuinbouwfrees.

Op de website lees je alles over deze campagne en ook hoe jij hier aan kunt bijdragen. Niet alleen zijn we geholpen met donaties en leningen, ook help je ons door deze campagne te delen binnen je netwerk en je vrienden te vragen dat ook te doen. Bijvoorbeeld via de mail en via social media.

Gisteren is Valérie geinterviewd door een journalist van De Stentor en dat artikel verschijnt waarschijnlijk komende week. Mooie ontwikkelingen waar wij erg blij mee zijn! Ook is de winter nieuwsbrief deze week verstuurd, met aandacht voor de crowdfunding en vol met allerlei leuke (creatieve) activiteiten en workshops voor dit seizoen. Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Op de homepage van onze website kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *