Deze week op De Veldhof (2 oktober 2019)

Deze week vind je de volgende groenten in het…

Workshop “Geïnspireerd schilderen” zaterdag a.s. op De Veldhof
De workshop geïnspireerd schilderen is voor iedereen. Je hoeft geen ervaring met schilderen te hebben; iedereen kan het. Een dag waarop je echt tijd hebt voor jezelf. Waarbij alles mag en niets moet. Monique begeleidt je op inspirerende wijze en heeft allerlei methodes ter beschikking om jou door jouw creatieve proces te leiden. Ze helpt je te luisteren naar je innerlijke stem, zodat jij op papier en doek zichtbaar maakt wat gezien wil worden. Dit resultaat neem je mee naar huis en zo word je nog lang herinnerd aan wat belangrijk is voor jou.

Tijden: je bent welkom vanaf 10.30 uur; we sluiten rond 17 uur af
Bijdrage: € 125,- inclusief alle (schilder)materialen, koffie en thee en een plantaardige lunch
Aanmelden: info@tuinderijdeveldhof.nl


Roergebakken paksoi met rode peper, gember en knoflook
Benodigdheden

  • 300 gram paksoi
  • een eetlepel olijfolie
  • drie teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1,5 cm gemberwortel, zonder schil en fijngehakt
  • twee rode pepers, zonder zaadjes en fijngehakt
  • twee eetlepels sojasaus

Bereiding
Haal het blad van de paksoi er af en snijd de paksoi in de lengte doormidden. Verhit de olie in een wok, voeg de knoflook, gember en de peper toe en roerbak ongeveer 10 seconden. Voeg dan de paksoi stukken toe en bak totdat de bladeren bijna zacht zijn. Voeg nu het blad toe (fijngesneden) en na een paar minuten de sojasaus.


Van 11 tot 17 uur kan het pakket opgehaald worden op de tuinderij. Vergeet niet om een tas mee te nemen. Haal je je groente op bij een afhaalpunt? Dat kan vanaf 13 uur op de afhaalpunten in Gorssel, Epse en Eefde. Plastic tasjes en ander verpakkingsmateriaal zien wij graag terug. De pakketten op de afhaalpunten worden in kratten op naam geleverd. De kratten zijn alleen voor het transport van de tuinderij naar de afhaalpunten en mogen niet mee naar huis genomen worden; gaarne een eigen tas meenemen voor je groente. Staat er geen krat met jouw naam? Dan graag contact opnemen met tuinder Valérie (06-49386227) en niet andermans pakket meenemen. Dank voor je medewerking!


 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *