Bevestiging inschrijving

Beste deelnemer,

Welkom bij De Veldhof! Je hebt je opgegeven voor een zelfoogst abonnement en/of een bloemenpluk abonnement.

Bloemenpluk abonnement

Heb je een bloemenpluk abonnement afgesloten? Dit bedrag mag je in één keer of in vier termijnen overmaken. Het bloemenpluk abonnement heeft een vast tarief van € 78,-. Daarvoor mag je twaalf keer een boeket plukken, in de periode juni t/m oktober (naar eigen invulling en zelf bijhouden). Ben je door je abonnement heen en wil je nog meer boeketten plukken? Dan kun je de extra boeketten afrekenen in de Veldwinkel. Ook zonder bloemenpluk abonnement kun je bloemen plukken en afrekenen in de Veldwinkel.

Zelfoogst abonnement

Het zelfoogst abonnement gaat in op woensdag 6 mei en loopt t/m 29 november 2020. Van woensdag t/m zondag ben je welkom om voor jouw huishouden te komen oogsten. Neem je zelf een krat of tas mee?

Oogstaandeel

De Veldhof is een samenwerking tussen de tuinder (Valérie) en de deelnemers. We bekijken samen hoe het gaat op de tuinderij en wat we kunnen verbeteren aan de diversiteit van groenten, kruiden en fruit. Als deelnemer oogst je gezonde, lokaal en natuurlijk gekweekte groenten. Andersom deel je als deelnemer in het risico dat de oogst niet altijd goed gaat. Als er minder van het land komt door weersomstandigheden, plagen of andere ‘calamiteiten’ dan hebben we minder groenten om te verdelen onder elkaar.

Oogstinstructies

Elke week ontvang je een mailing met een overzicht van de beschikbare groente, kruiden en fruit op de tuinderij. In de overkapping op de tuinderij vind je uitgebreide oogstinstructies en messen en scharen om te oogsten.

Bijdrage

Jouw bijdrage voor het zelfoogstabonnement bevat een bijdrage aan het CSA Netwerk. Je bijdrage is gebaseerd op jouw huishouden en een looptijd van 30 weken. Je kunt het bedrag in één keer overmaken of in vier termijnen.

Je bijdrage(n) kun je overmaken naar:

Tuinderij De Veldhof
IBAN: NL77TRIO0379208318

Bij betaling gaarne ook je postcode en huisnummer vermelden.

Proefperiode of later instappen?

Stap je op een later moment in? Je betaalt enkel vanaf de start van jouw oogstperiode. Bereken dan het bedrag aan de hand van het resterend aantal weken. ((Totale bedrag / 30 weken) x resterend aantal weken). Begin je met een proefperiode van vier weken? Dan kun je dit bedrag voor aanvang en in één keer overmaken. (Totale bedrag / 7,5). Wanneer je proefperiode afloopt neemt tuinder Valérie contact met je op over eventuele verlenging.

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met mij op.

Tot ziens op de tuinderij!

Hartelijke groet, Valérie van Dijck

E-mail: info@tuinderijdeveldhof.nl
Telefoon: +31(0)6 4938 6227

Bezoekadres: Veldhofstraat (hoek Marsweg), Joppe
Postadres: Bargeweg 6, 7211 DC Eefde
KvK: 5627922 – BTW: NL001930705B17 – IBAN: NL77TRIO0379208318