Contact

Je vindt Tuinderij De Veldhof aan de Veldhofstraat, in Joppe. De Veldhof ligt tussen nr. 52 en nr. 54. Als je je navigatie instelt op Veldhofstraat 54 en vanaf daar honderd meter het bos inrijdt (zandweg) dan vind je de tuinderij aan de linker kant.


Openingstijden zelfoogst Tuinderij De Veldhof
Op maandag en dinsdag is de tuinderij voor zelfoogsters en bezoekers gesloten. Op die dagen wordt er o.a. met machines gewerkt en is het belangrijk dat tuinder, stagiairs en vrijwilligers zich ongestoord op het werk kunnen richten. Van woensdag t/m zondag ben je welkom om te komen oogsten, bij daglicht. Gaarne bij aankomst en vertrek de poort sluiten. Het verblijf op de tuinderij is geheel op eigen risico. Alle tuinregels vind je hier.

Op donderdagen ben je welkom om als vrijwilliger mee te helpen op de tuinderij. We beginnen om 9 uur en lunchen gezamenlijk rond 12.30 uur. Werkzaamheden zijn bijv. planten en zaaien, schoffelen en onkruid wieden, compost uitrijden, groente oogsten, opbinden en snoeien van fruitstruiken.

Rondleidingen en spelen in de natuurspeelplaats
Rondleidingen op aanvraag. Wil je zelf rondwandelen op de tuin? Dat mag in principe op alle dagen (behalve maandagen en dinsdagen) en enkel bij daglicht. Spelen met kinderen in de kinderspeelplaats (bij de picknicktafel vooraan), je bent welkom! Gaarne evt. afval zelf mee terugnemen en bij binnenkomst en vertrek de poort sluiten. Het verblijf op de tuinderij is geheel op eigen risico. Alle tuinregels vind je hier.

Contactgegevens
Bij vragen kun je je wenden tot Valérie.

E-mail: info@tuinderijdeveldhof.nl
Telefoon: +31(0)6 4938 6227
Facebook: https://www.facebook.com/tuinderijdeveldhof
Instagram: https://www.instagram.com/dopjeboontje

Bezoekadres: Veldhofstraat (vanaf nr. 54 nog honderd meter het bos in), Joppe
Postadres: Bargeweg 6, 7211 DC Eefde
KvK: 56279922 – BTW: NL001930705B17 – IBAN: NL77TRIO0379208318


Blijf op de hoogte van de crowdfundingsstatus door u aan te melden voor onze Kwartaal nieuwsbrief.