De Verborgen Tuin

Feestelijke opening labyrint in ‘De Verborgen Tuin’ op zaterdag 16 mei 2020

Tijdens Joppe’s groentenfestijn op zaterdag 16 mei zal om 13 uur de opening plaatsvinden van het labyrint in De Verborgen Tuin, op het achterste deel van De Veldhof.

Sinds het najaar van 2019 is er gestaag gewerkt om De Verborgen Tuin vorm te geven op De Veldhof. De Verborgen Tuin is een plek voor mensen die behoefte hebben aan rust, zingeving en ontdekking; hier ruimte en steun vinden met behulp van tuintherapie (in groepjes) en/of individuele natuurcoaching.

Iedereen is van harte uitgenodigd om kennis te maken, informatie te krijgen en het labyrint te lopen.
Ik verwelkom je graag op 16 mei! Groene groet, Ingrid
 


Natuur- en tuincoaching op De Veldhof

Mijn naam is Ingrid te Brake, sinds 10 jaar woonachtig te Zutphen. Na jarenlange ervaring in de biologisch (-dynamische) tuinbouw besloot ik in 2016 mijn baan op te zeggen om een half jaar te gaan reizen. Door het maken van eindeloze wandelingen in de natuur voelde ik mij versterkt en geinspireerd. Al wandelend kwam ik tot het inzicht om de verbinding te willen maken tussen mens en natuur. Ik besefte dat het contact met de aarde en de natuur onmisbaar is voor de mens.

Zo ontstond het idee om een opleiding voor natuur coaching te volgen. Na een paar jaar werkervaring als tuinbegeleider van verschillende doelgroepen wijd ik mij nu aan tuin- en wandelcoaching.

Ik verzorg individuele trajecten voor zowel mannen als vrouwen en begeleid kleine groepjes vrouwen bij tuinwerk en natuurbeleving. Uit eigen ervaring weet ik dat je in verbinding met de natuur de weg terug vindt naar jezelf en je innerlijke drijfveren. Ik bied een beschutte bedding aan waarin ik je (m/v) individueel coach met behulp van wandel- en natuur beleving. Tijd en prijs op afspraak.

Ook in groepsverband met behulp van oefeningen in de natuur, door te delen en te werken met elkaar, of individueel in stilte, afhankelijk van jouw behoefte. Er is ruimte voor maximaal vijf vrouwen per dagdeel, zodat ik een optimale begeleiding kan waarborgen. Op maandag of vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur; minimaal vier maal; op basis van een strippenkaart. Voor meer informatie, prijzen en/of deelname kun je contact opnemen met mij via i.tebrake@outlook.com.