De Verborgen Tuin

Kom kennismaken met “De Verborgen Tuin” (in jezelf)

Door de Corona crisis kan helaas de voorjaarsmarkt (die eerder al verschoven was naar eind juni) nog steeds geen doorgang vinden. Hiermee vervalt dan ook de officiële opening van “De Verborgen Tuin” en het labyrint.

Om belangstellenden toch de gelegenheid te geven te komen kijken en informatie te ontvangen, ben ik iedere vrijdag aanwezig tussen 10 en 12 uur. Bij interesse kun je je opgeven voor een individueel coachtraject of (voor vrouwen) en in groepsverband (max. 5 personen).

Kennismakingstarief
Individuele coaching € 50,- / 1,5 uur (eerste kennismakingssessie gratis)
Groepswerk en tuincoaching: strippenkaart van vier sessies van 10 – 12.30 uur nu voor € 80,- i.p.v. € 100,-.

Je vindt me op het achterste perceel van de tuinderij. Volg bij binnenkomst de bordjes naar De Verborgen Tuin.

Tot ziens, groene groet, Ingrid te Brake


Natuur- en tuincoaching op De Veldhof

Mijn naam is Ingrid te Brake, sinds 10 jaar woonachtig te Zutphen. Na jarenlange ervaring in de biologisch (-dynamische) tuinbouw besloot ik in 2016 mijn baan op te zeggen om een half jaar te gaan reizen. Door het maken van eindeloze wandelingen in de natuur voelde ik mij versterkt en geinspireerd. Al wandelend kwam ik tot het inzicht om de verbinding te willen maken tussen mens en natuur. Ik besefte dat het contact met de aarde en de natuur onmisbaar is voor de mens.

Zo ontstond het idee om een opleiding voor natuur coaching te volgen. Na een paar jaar werkervaring als tuinbegeleider van verschillende doelgroepen wijd ik mij nu aan tuin- en wandelcoaching.

Ik verzorg individuele trajecten voor zowel mannen als vrouwen en begeleid kleine groepjes vrouwen bij tuinwerk en natuurbeleving. Uit eigen ervaring weet ik dat je in verbinding met de natuur de weg terug vindt naar jezelf en je innerlijke drijfveren. Ik bied een beschutte bedding aan waarin ik je (m/v) individueel coach met behulp van wandel- en natuur beleving. Tijd en prijs op afspraak.

Ook in groepsverband met behulp van oefeningen in de natuur, door te delen en te werken met elkaar, of individueel in stilte, afhankelijk van jouw behoefte. Er is ruimte voor maximaal vijf vrouwen per dagdeel, zodat ik een optimale begeleiding kan waarborgen. Op maandag of vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur; minimaal vier maal; op basis van een strippenkaart. Voor meer informatie, prijzen en/of deelname kun je contact opnemen met mij via i.tebrake@outlook.com of 06-57180244.