Welkom bij onze webwinkel

 

De groente die je hier vóór maandagavond 20:00 uur bestelt wordt de woensdag daarop voor je klaargezet. Indien je reeds deelnemer bent kun je ongelimiteerd groente bijbestellen (geen drempelbedrag); je bestelling wordt samen met je weekpakket klaargezet op je eigen afhaalpunt.

Ben je (nog) geen deelnemer? Dan geldt een drempelbedrag van € 12,-. Je bestelling wordt op woensdag tussen 12:00 en 17:00 uur klaargezet in een krat met jouw naam er op, op de tuinderij aan de Veldhofstraat (kruising met Marsweg) in Joppe. Gaarne een eigen tas meenemen voor de groente en het krat op de tuinderij laten staan.

Op woensdagen (12 tot 17 uur) zelfpluk fruit! – Op dit moment is er geen fruit!

Voor een bakje vragen wij € 3,-. Zelfpluk bieden wij aan op de woensdagen, tussen 12 en 17 uur. Op de tuin staan bakjes die je kunt kopen (gaarne contant en gepast betalen); tuinder Frans wijst je dan de weg zodat je zelf je bakje kunt vullen. Zo nu en dan zullen wij ook op de zaterdag open zijn voor fruitpluk; dat kondigen wij dan bijtijds aan in de weekmailing en op Facebook. Ook niet-deelnemers zijn van harte welkom om fruit te komen plukken.

Hartelijke groet,

Valérie, Eddy en Frans


Alle 40 resultaten